Společnost

Ocenění a certifikace

 

DELTA je zaměstnavatelem přátelským k rodině „berufundfamilie“ (práci a rodinu) 2023/24 a v roce 2024 byla také znovu certifikována jako vedoucí společnost v Rakousku.

Projekt „Elisabethinen Wien-Mitte“ byl na konci roku 2023 oceněn medailí Rakouské republiky za ochranu historických památek. Medaile za ochranu památek byla – v duchu rozmanitosti a pestrosti památkově chráněných budov – udělena také projektům, které jsou obzvláště udržitelné, inovativní nebo příkladné z hlediska ochrany klimatu a přispívají k zachování budov v souladu s jejich památkovým statutem a k jejich připravenosti na klimatické změny. Během osmi let výstavby byla stará budova Elisabethinen ve Vídni s podporou Spolkového památkového úřadu pečlivě zrenovována a byla k ní vybudována moderní přístavba. Staré a nové se nyní harmonicky architektonicky snoubí.

Centrum inovačních schopností (ICC) společnosti Takeda v Bratislavě, jehož návrhem interiéru, BIM a architekturou z pohledu místního architekta byla mimo jiné ve spolupráci s JACOBS Architects pověřena společnost DELTA Group SK bylo oficiálně oceněno cenou „Inovativní kancelář roku 2023“. Tento jedinečný návrh vychází z myšlenky miniprostoru orientovaného na budoucí formy práce a využívá hybridní přístup, který kombinuje historické prostory, inovativní technologie, japonskou kulturu a biofilní design ve zdravém, spolupracujícím a na člověka vysoce zaměřeném kancelářském prostoru.

V roce 2018 získala společnost DELTA Dolnorakouskou cenu za dřevostavbu pro laboratoř a kancelářskou budovu IFA Tulln a cenu KOOP jako mimořádně vstřícný projektový manažer v projektu „Smart Campus“ a mnoho dalších ocenění. Plánování projektů „BOKU Neubau an der Türkenschanze“ a obytného komplexu „Schichtgründe“ ve Vídni získalo v únoru 2019 certifikáty klimaaktiv.

DELTA je iniciátorem projektu IG Lebenszyklus Bau, který poskytuje platformu pro velké i malé firmy a odborníky, aby se propojili a spolupracovali na perspektivních tématech týkajících se životního cyklu nemovitostí. Jako partner klima:aktiv a člen ÖGNI, DHK a mnoha dalších organizací se DELTA zasazuje o větší udržitelnost, digitalizaci a partnerství ve stavebnictví.

Ocenění

Office of the year, Finalist

Office of the year, Finalist

www.awards.cbre.at

Award gebaut 2020

gebaut 2020

www.mvd.org

GBB Award 2020

GBB Award 2020

www.ghezzo.at

CSR Preis Trigos 2019

www.trigos.at

Project Management company of the Year,
Ukraine 2018+2019

NÖ Holzbaupreis 2018

www.holzbaupreis-noe.at

KOOP Award 2018

www.baukongress.at

Entrepreneur of the year 2015

Zjistit více

Datenpool: Innovationspreis IT 2015

www.datenpool.at

SOLID Bautechpreis 2015

www.solidbau.at

Best of Realty 2014
(Golden Crown, Prag)

GBB Award 2013

GBB Award 2014

World Green Building Council 2013

www.worldgbc.org

Best of Realty 2022 / 1. place
(Hotel Andaz/ Cukrovarnický palác, Praha)

Hodnocení

Chef Info: DELTA unter den Top 100 Playern der Immobilienbranche 2018

www.solidbau.at

SOLID: Ranking „Österreichs Top ManagerInnen in der Bau- und Immobilienbranche 2019“: Dipl.-Ing. Wolfgang Kradischnig, DELTA auf Platz 2 in Oberösterreich

www.immobilien-magazin.at

Chefinfo Ranking „Best of Wels 2012“ Platz 1 in der Kategorie „Die Kreativen – Architekten des Erfolges“

www.chefinfo.at

Certifikace

DELTA- Experti na pozemní

Familie & Beruf

www.familieundberuf.at

Zertifikat Leitbetriebe Austria

Leitbetriebe Austria

www.leitbetriebe.at

ANKÖ Führungszertifikat

Bonitätszertifikat der Creditreform